Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den Blå Avis og Facebook bugner med en masse lækre varer. Private og mindre erhvervsdrivende sælger hver eneste dag en lang række produkter på de kendte salgskanaler. Men bør man ikke, som køber, undersøge hvilke varer man køber, inden salget foregår. Man kan nemt ende op med falske eller stjålne varer, som egentlig kun ventede på at blive afsat. Hvad i alverden gør man, hvis man som uvidende køber anskaffer sig en ny mobiltelefon, der i virkeligheden er blevet stjålet fra sin tidligere ejermand. Er man i sin gode ret, eller har man været med til en forbrydelse?

Når du køber hælervarer

Når du køber hælervarer, uanset om du er uvidende om at varen er stjålet, så bliver det anset som hæleri. Straffen for hæleri bliver anset som tyveri. Derfor bliver straffen enten en bøde eller i værste fald helt op til 1 år og 6 måneders fængsel. Det er en alvorlig forbrydelse at købe hælervarer, hvilket også er derfor at politiet slår så hårdt ned. Straffen er naturligvis baseret på, hvor alvorlig sagen er. Det er altså ikke således, at du bliver idømt 1 års fængsel for købet af en stjålet iPhone. Hertil skal der lidt større mængder til.
Husk på at det er dit eget ansvar at undersøge grundigt, hvorvidt varen er stjålet.
Hvis du skulle være så uheldig at blive fanget i en situation, hvor du uvidende har købt en hælervare, så har du brug for den bedste forsvarsadvokat.

Find den bedste forsvarsadvokat

Benyt Internettets mange muligheder for at finde frem til den advokat, der skal hjælpe dig til at få den laveste straf i retten. Google kan give mange svar – også hvem der passer til dine behov.
Undersøg markedet godt inden du træffer din beslutning om, hvem der skal repræsentere dig.
Du kan se et godt eksempel på en landets bedste forsvarsadvokater her.