Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være rigtigt træls at skulle returnere sine varer fra nettet. Der er mange regler at holde styr på, og det er meget forvirrende hvad man må og ikke må. Derfor kan det være smart at gøre sig nogen tanker allerede inden man køber noget, om hvordan man undgår at returnere det.

Køb ikke noget du allerede har

Du kender det sikkert godt. Man får bestilt noget lækker på nettet, og så går det op for en, at man har noget præcis magen til i forvejen. Det er en meget træls situation, og kan let undgås. Det vigtigste er at man har en god opbevaring af sine ting. Det kan være en fordel med transparente kasser, så man kan se hvad der er i dem. Garagen er et sted hvor det ofte roder. Her kan der gemme sig ting man slet ikke vidste man havde. Man kan få styr på opbevaring i garage/skur ved at tage alle ting ud. Så kan man lægge dem på en græsplæne, og få et godt overblik over hvor mange ting man har. Dernæst kan man begynde at smide ting ud, og beslutte hvad der skal gemmes

Hellere for lidt end for meget

En anden fælde der er let at falde i når man køber på nettet, er at købe for meget af noget. Det kunne f.eks. være sokker eller mel. Det er utroligt træls at stå tilbage med noget, man ikke skal bruge, og som bare fylder i ens hjem. Derfor kan det være en god idé at lave noget god research inden man køber noget. Så kan man finde ud af hvor meget man faktisk har brug for. Hvis man f.eks. skal købe fliser, kan det være en god idé at bruge en fliseberegner. Så kan man let finde ud af hvor mange fliser man har brug for.