Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lad mig lige forklare dig noget om økonomi og bæredygtigt badetøj

Jo, ser du, jeg er en mand på 55 år, og jeg har set meget i mit liv. Mit navn er Martin Svendsen, jeg er økonom, 41 år gammel og gift med Sandra og far til Nelly på to år. Min familie er alt for mig, og jeg er en glad mand. Jeg bliver så glad, når jeg ser solen stå op over Øresund. Det giver mig et formål i livet, at jeg ser solen stå op hver dag, og at jeg har en familie. 

Nu er jeg en mand, som både går meget op i økonomi og i bæredygtighed. De to ting følges ofte hånd i hånd. Nu har jeg fx købt noget bæredygtigt badetøj til hele familien. Det er lavet af genanvendeligt polyester, og det glæder både min økonomiske sans og mit grønne øje. Priserne på de mere bæredygtige produkter er måske stadig lidt højere end på de mindre bæredygtige produkter, men det er en udvikling, vi er i gang med, og snart vil det miljøvenlige marked blive meget konkurrencedygtigt og med lavere priser. Den udvikler støtter jeg op om. 

Styr på økonomien ude og hjemme

Markedet klarer sig godt, og det glæder mig både som erhvervsmand, familiefar og aktieholder. Det siger noget, at markedet klarer sig godt igennem både en pandemi og en efterfølgende krig. Ingen har lyst til at betale negativ rente, så mange investerer i aktier i disse år. Her deponerer vi gladeligt vores penge på lykke og fromme, og det fordi, at markedet rent faktisk er ret modstandsdygtigt på trods af alle de komplekse ting, der sker i verden, og man må sige, at de første år i 2020’erne har budt på store og komplekse udfordringer. Alligevel har jeg og mange af mine ligesindede fået virkeligt godt styr på økonomien både ude og hjemme, og det er virkelig noget, jeg kan blive godt glad i låget over.

Hele familien har naturligvis bæredygtigt badetøj

Det er måske ikke nogen selvfølge for de fleste, men for mig er en stræben efter bæredygtighed og miljøvenlighed en selvfølge. Jeg ville ikke være den grønne livsstil foruden. Da jeg startede, var det bare ikke en selvfølge, men det har heldigvis ændret sig for mig. Derfor har hele min familie også grønt badetøj på, når vi skal ud og nyde det våde element.

Nu står solen op over Øresund, og jeg er en glad mand. Om lidt hopper jeg i baljen og den helt store af dem endda. Havet er en kilde til stor glæde, og jeg håber, vi alle vil bidrage til at bevare den store diversitet, som vi har i vores blå og grønne natur på denne dejlige klode.