Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nogle ting kan købes uden at man prøver dem først, men der er også en lang række produkter, som du med stor fordel kan prøve, inden du investerer i dem. Det mest åbenlyse er naturligvis tøj, da det er de færreste der er interesseret i, at have noget tøj der ikke passer. Det er da også meget sjældent et problem med tøjbutikker, da de alle tilbyder at man kan prøver tøjet inden man beslutter sig for om man vil beholde det, eller man vil sende det retur. Der er også mange butikker, der tilbyder, at man kan sende det retur uden nogen omkostninger.

En anden ting der meget vigtigt at prøve, inden man køber det, er kontorstole. Især hvis man køber en ergonomisk kontorstol er det vigtigt at den passer lige præcis til dig, da din højde og vægt er meget vigtige faktorer i forhold til at stolen rent faktisk passer til dig, og dens ergonomiske egenskaber kommer til sin ret.

Tilbagelevering skal ske i samme stand

Der er dog ofte det problem med dine online rettigheder, når det kommer til produkter som kontorstole, er at varen skal være ubrugt, hvis den skal kunne leveres retur, og derfor har du ikke mulighed for at samle og prøve den, for at finde ud af om den passer. Når en butik skal tage en vare retur er de i deres gode ret til at kræve at den leveres tilbage i samme stand, som den er blevet leveret i, og hvis den der leveret usamlet, er den ikke i samme stand, hvis man samler den og leverer den tilbage efterfølgende.

Inventarland, der er en af landets førende forhandlere af kontorstole, tilbyder at man kan besøge et af deres showrooms, som de har flere steder i landet. Her kan man prøve deres stole, inden man beslutter sig for, hvilken model det skal være, og man kan få vejledning. På den måde slipper man for at have problemer med at levere retur, fordi man har købt katten i sækken.