Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sponsoreret indhold.

Hvis du har fulgt en smule med i nyhederne i senere tid, er det ikke en hemmelighed, at naturgas er et hyppigt diskuteret emne. Det er der flere årsager til, men en af de ting, som du bør hæfte dig ved er, at det bliver mere og mere populært at anvende naturgas til at varme din bolig op. Har du brug for at blive klogere på naturgas, kan du læse med her og blive opdateret på din viden.

Hvad er naturgas?

Vi har hørt det omtalt i nyhederne af flere omgange, men derfor kan det stadig godt være, at du ikke har helt styr på, hvad naturgas er, eller hvordan det kan komme dig til gode. Kort fortalt er naturgas et brændstof, som er langt mere miljøvenligt end mange andre brændstoffer, som vi har udnyttet i flere år. Her tænker vi naturligvis på olie og kul som de primære brændstofkilder. Grunden til, at naturgas er langt mere miljøvenligt, er, fordi forbrændingen af det udleder mindre CO2 end kul og olie. Det er blandt andet derfor, at det bliver mere og mere aktuelt, i takt med vi i Danmark løbende implementerer miljøvenlige løsninger, der gøres vores fremtid grønnere.

En anden fordel ved naturgas er, at det er billigere end andre brændstoffer. Sammenligner du med et oliefyr eller elvarme, vil du kunne spare så meget som 35 %, hvis du vælger at skifte over til naturgas. Naturgas er så udbredt, at du kan få det tilkoblet din husstand i stort set hele Danmark. Der er meget få undtagelser, hvilket du hurtigt finder ud af, når du begynder at undersøge markedet. For der er heller ikke kun en udbyder af naturgas i Danmark.

Så nemt er det at skifte naturgasudbyder

Når du endelig finder den rette udbyder, som kan tilbyde dig den bedste pris på naturgas, skal du ikke gøre meget andet end at udfylde en tilmeldingsformular online. Her skal du blot følge vejledningen og bagefter læne dig tilbage og vente på, at den enkelte udbyder gør arbejdet for dig. Det tager bogstaveligt ikke mere end et par minutter, og så kan du skifte udbyder allerede i dag. Din nye udbyder vil tage kontakt til dit nuværende selskab og sørge for, at du bliver overflyttet. Alt imens kan du bare slappe af og forberede dig på en ny og forhåbentligt billigere regning end den, du tidligere har modtaget.

Du behøver altså ikke være bekymret over at skifte udbyder. Der kan selvfølgelig være en overgang med tilvænning, hvis du tidligere har haft oliefyr eller en anden opvarmningskilde. Der vil muligvis være et par småting, du skal vænne dig til i hverdagen, men selve skiftet er ganske nemt og ligetil, så du burde være i stand til at gøre det selv. Hvis du finder det rette selskab, kan du endda være så heldig, at du kan få el og naturgas på samme regning. Det gør blot hele affæren endnu nemmere og mere overskuelig, når det gælder dit forbrug og budget.