Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som ejer af en masse landjord har man mange muligheder. I hvert fald, hvis ens plæner er til at bruge, og det er faktisk ikke en selvfølge. Mange plæner indeholder en masse forskellige stubbe, ukrudt og så videre, som gør, at den er svær at bruge til det helt store – og det er ærgerligt. Dog er der heldigvis en maskine, som kan løse ovenstående problem. En brakpudser. Du har måske ikke hørt om den, men formentligt fået gavn af den alligevel. Det er en maskine, som på fornemmeste vis kan paratgøre din plæne ved at slå tidsler, brændenælder og aldre udfordringer ihjel. Dermed kan du gå en fuldstændig clean plæne, som kan bruges til lige det, som du ønsker. Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om det på https://www.dk-tec.dk/graesredskaber/brakpudsere.html.

Mere om brakpudseren

Som tidligere nævnt er brakpudserens formål at få diverse ujævnheder på ens plæne væk. Det er super smart, hvis man skal have gjort en plæne parat til et eller andet. Mere detaljeret, er en brakpudser en maskine, der er udstyret med kraftige knive, som sidder løst på en tallerken. Derudover er der monteret et punkterfrit hjul på bagenden, som kan justeres i højde alt efter, hvad man ønsker, at få den til at udføre. Du sidder måske og tænker, at den må kræve en masse service, men det gør det ikke. Det er en enkel og nem maskine at servicere. Det er den, fordi den ikke har diverse remme. Faktisk er tallerkenen og PTO-akslen de eneste bevægeligt dele på maskinen. Samtidig med, at en brakpudser er super smart og stort set kan løse enhver opgave på din plæne, er der nogen hensyn, der skal tages. Blandt andet skal du sikre dig, at der ikke er nogen større ujævnheder, store hældning eller risiko for store grene og sten på den plæne, som brakpudseren skal på.