Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Efter Coronapandemien har endnu flere mennesker slået sig på onlinehandel, og det gælder alt fra nye smartphones til hårde hvidevarer, mærketøj og sågar biler. Vi vælger at handle hjemmefra i komforten af vores eget hjem frem for at skulle ud ad døren i en stressende forretning med en sælger, der alligevel ikke kender vores behov, og når vi alligevel handler så meget online, hvorfor så ikke også gøre det samme med vores investeringsguld?

Det er sikkert at handle guld

Vitus Guld handler med sølv- og guldbarrer, og de gør det igennem deres webshop, hvor du fra din egen sofa kan investere i din fremtid og sikre dig selv økonomisk i en usikker tid, men nu tænker du måske hov, det lyder da ikke særlig sikkert og er da noget af en proces, man skal igennem for at kunne gøre det. Heldigvis er det langt fra tilfældet, da Vitus Guld ikke blot er autoriseret guldhandler i Danmark, men også giver dig et hav af forsikringer og garantier på dine køb.

Det er faktisk et af de sikreste steder, du kan købe på nettet, da virksomheden udmærket ved, hvor grænseoverskridende en handling, det kan være at skulle købe et investeringsobjekt online. Det lyder næsten for nemt, men det er faktisk også så nemt, som det lyder, da du kan købe lige nøjagtig den mængde guld og sølv, du har behov for og har råd til, og så klarer de faktisk resten, indtil du skal afhente værdierne.

Læs tingene igennem

Jeg kan godt sidde og skrive, at Vitus Guld er en af de bedste og sikreste webshops i landet, men jeg synes alligevel, at du skal tage at kigge på det med dine egne øjne. De har nogle meget læsevenlige handelsbetingelser og en række med ofte stillede spørgsmål, som du kan få værdifulde svar ud af.

Det er faktisk generelt en af mine kæpheste, at webshops gerne skal være så up front som overhovedet muligt med deres betingelser og nemt kunne give svar på de mest normale spørgsmål. Man sparer jo netop den menneskelige kontakt væk, og det er derfor ekstra vigtigt, at alle spørgsmål nemt kan blive besvaret på hjemmesiden, hvis man som virksomhed gerne vil have kunder i den virtuelle butik.

Faktisk vil jeg gå så langt som til at sige, at jeg har meget svær ved at købe på hjemmeside, der ikke er transparente omkring deres services og betingelser. Det er nemlig alt for nemt at oprette en webshop i dag, hvor man let og elegant kan snyde folk for deres penge, og du bør derfor kigge tingene grundigt igennem, når du handler et nyt sted. Vitus Guld kan jeg dog uden problemer stå inde for, da de netop lever op til disse ting, og gør det totalt klart fra start, hvad de forventer af dig, og hvad du kan forvente af dem.