Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Designermøbler er i høj kurs, og du risikerer at blive snydt, når du køber brugt designermøbler. Derfor bør du være på vagt og sætte dig grundigt ind i tingene, før du køber brugte designermøbler.

Hvis du vil indrette dit hjem med designermøbler, kan det være fristende at købe dem brugte. Det skyldes, at du som regel kan få dem billigere, medmindre der er tale om en sjælden og udgået model, som koster flere penge, fordi det ikke er muligt at få den fra ny.

Er der derimod tale om en model, som stadig er på markedet, kan du i de fleste tilfælde spare mange penge ved at købe dem brugt – du bør dog stadig være på vagt. Den gode handel er udelukkende betinget af, at du køber den ægte vare og ikke ender med katten i sækken.

Køb på auktion

Hvis du vil være sikker på, at de designermøbler, du køber, ikke er falske, kan du med fordel købe dem fra et anerkendt auktionshus. Der findes masser af forskellige auktionshuse, men de mest kendte er nok Lauritz.com og Bruun Rasmussen.

Her er der professionelle eksperter, som vurderer, hvad møblerne er værd, før de kommer på auktion. Det betyder også, at risikoen for at købe en kopivare er minimal, hvorfor du ikke bør være bekymret, hvis du køber dine designermøbler hos et anerkendt auktionshus.

Køb fra verificerede brugere på DBA

Det er en god idé udelukkende at handle med brugere, der er NemID-verificerede, når du handler på Den Blå Avis. Det betyder, at de har registreret sig med deres personnummer og NemID, hvorfor der er mindre risiko for, at du bliver snydt.

Køb fra en webshop

Hvis du vil være helt sikker på, at du ikke køber falske designermøbler, kan du med fordel købe nye designermøbler. Der findes en lang række webshops i Danmark, som har specialiseret sig i netop ægte designermøbler, som du i øvrigt også får garanti på.