Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Markedet for e-cigaretter og e væske er eksploderet i danmark. På bare få år er konkurrencen på e-cigaretter blevet rigtig stor, og det er der en god grund til. Efterspørgelsen stiger og stiger, og der er ikke umiddelbart nogle krav til de enkelte forhandler om godkendelse til salg eller registeringen. Derfor skylder den ene e-cigaret shop frem efter den anden. I dette indlæg kige vi lidt på ve forskellige shops, og fortæller dig om dine rettigheder som forbruger, hvis du handler på en af disse shops.

Som med al fjernsalg i danmark og I EU har du 14 dages returret. Dette gælder også når du handler ved en webbutik. Køber du fra en virksomhed uden for EU, kan der gælde andre regler. Ligesom at når du køber i en fysisk butik. De 14 dages returret gælder også, selvom du køber brugte varer. De gælder dog ikke ved køb mellem b2b eller private, dog kan du overtage den originale garanti, hvis den ikke er udløbet, som privat køber. Fortrydelsesretten gælder heller ikke, hvis du har brudt plomberingen på en vare, eller hvis du køber rejser, billetter eller specialfremstillede varer.

Kvalitetssikring af e væske

Da forhandler af e væske og e- cigaretter ikke skal anmode om godkendelse til salg eller registrering, har du som forbruger ikke nogle garantier, for de vare du køber. Dog kan der være andre instanser som sikre at varerene lever op til forventningerne. Den danske mærkningsordning, e-mærket, er dannet på baggrund af gøre internet handel mere sikkert. Hvis en af de webshop som du handler på, er e-mærket, kan du trygt og roligt handle det. Du er nemlig sikret op til 10.000 kr på et hvert køb, og hvis varerene ikke lever op til forventningerne, og virksomheden stiller sig på tværs, hjælper e-mærkets rådgiver og jurister med at ophæve købet og få dine penge tilbage.