Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Oplever du problemer med tunge løft, og frygter du konsekvensen ved at handle palleløftere og lignende større hjælpemidler online? Så kan du med fordel orientere dig i disse tips og tricks til at komme problemerne til livs.

Hold tungen lige i munden, når du køber tungt materiel online

Tunge hjælpemidler såsom palleløftere, for eksempel med hydraulik eller quick lift, kan sagtens købes online, hvis blot man kigger de rette steder. Her er det blot vigtigt at huske at holde tunge lige i munden, så du kan være helt skarp på dine rettigheder og hvad du får for pengene.

Du kan finde gode palleløftere online til gode priser og med muligheden for en god oplevelse, for eksempel til brug i dit værksted eller på dit lager. Inden køb skal du blot sørge for grundigt at sætte dig ind i specifikationerne for de enkelte palleløftere, for eksempel ved at tage udgangspunkt i følgende:

  • Hvad skal løftekapaciteten være?

  • Skal din palleløfter have en indbygget vægt så du kan veje byrden af de løftede elementer?

  • Hvilken type af paller skal palleløfteren kunne bære?

  • Hvordan skal typen af hjul være – for eksempel lydsvage bløde hjul eller boggiehjul, der er ekstra gode ved håndtering af tunge laste på ujævnt underlag.

Kend til dine rettigheder

Særligt med større elementer der købes online er det vigtigt at kende til sine rettigheder for retur og levering, men også for punkter såsom reklamation. Heldigvis er de fleste forhandlere flinke til at tilbyde gratis udbringning af større og dyrere køb såsom diverse palleløftere. Vigtigst er blot, at du sørger for at undersøge dette grundigt inden køb.

Selvom en palleløfter er stor og kan virke som et lidt anderledes onlinekøb end ved så meget andet, er reglerne og dine rettigheder stadig til stede på lige fod med andre former for online handel.