Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange danskere vælger at handle på internettet, da det i mange henseender er nemmere i forhold til at handle i en almindelig butik. Du har bedre mulighed for at gøre det lige når det passer dig. Du skal være opmærksom på at du som forbruger har nogle rettigheder når du handler varer via internettet. Det vil sige at du sagtens kan sende varer retur samt reklamere hvis der er noget i vejen med en vare. Kend dine rettigheder, så du er bedre klædt på til at kontakte en hjemmeside hvis der er problemer.

Det har du krav på

Når du køber varer på internettet er du omfattet af forbrugerbeskyttelse, hvilket betyder, at du har 14 dages returret. Det vil sige at hvis du ikke vil have et produkt alligevel, så har du mulighed for at kunne levere det tilbage og dermed få dine penge retur. Du har ligeledes to års reklamationsret hvis det viser sig at der er noget i vejen med dit produkt. Dette gælder fra den dag varen bliver leveret. Hvis du gerne vil vide mere om dine rettigheder, har du mulighed for at læse mere om det på internettet ved at slå rettigheder vedrørende e-handel op. 

Hunde har også rettigheder 

Ligesom at alle mennesker har rettigheder, så har dyrene det også. Hunde er forskellige og har dermed også forskellige behov der skal opfyldes. Dette er netop noget man skal tænke over i forbindelse med anskaffelse af en. Du skal bl.a. kigge på temperament, aktivitetsniveau, størrelse og lignende. Det er f.eks. ikke alle som er egnede til at have verdens største hund boende, da mange parametre spiller ind for at kunne opfylde dens basale behov. Hunde har rettigheden til at blive behandlet ordentligt. Det kan du opfylde ved at se på om du kan opfylde disse behov.