Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ikke nogen tvivl om, at den omfattende corona virus har sat Danmark på den anden ende. Igår aftes annoncerede statsminister, Mette Frederiksen, at Danmark mere eller mindre lukker ned. Det har naturligvis også sat nogle voldsomme begrænsninger i forhold til rejser. En af de former for rejser der naturligvis er hårdest ramt er skiferier, der i høj grad har været med til at skabe denne store krise. En stor del af de smittede kan spores tilbage til skiferier.

Hvis du stod overfor at skulle på skiferie, er der med andre ord en rigtig god chance for at den er blevet aflyst, og at du dermed ikke skal afsted alligevel. Her er der meget med rettigheder, der spiller ind. Hvis flyselskabet eksempelvis aflyser flyet har du krav på dine penge retur, ellers sandsynligvis ikke. Hvis destinationen er på listen over steder som udenrigsministeriet fraråder alle rejser til, er der nogle andre faktorer der spiller ind. Dette kan du læse meget mere om på Forbrug.dk.

Har du købt udstyr?

En af de ting der ofte hænger sammen med at tage på skitur, er at man har købt udstyr til rejsen. Da dette skal skiftes en gang imellem. Hvis du hører til blandt dem, der har investeret i år, kan det være en god ide at være opmærksom på, hvor du har købt det. Det kan naturligvis være træls at have købt en ny skijakke som disse, hvis man ikke får brug for dem alligevel.

Webshops og butikker generelt har i de fleste tilfælde ikke særregler i forbindelse med corona, og det betyder også, at det er de normale regler der gælder. Hvilket vil sige, at du har 14 dages returret på varer, du har købt. Det betyder også, at hvis du købte dine nye ski for en måned siden, er der ikke så meget at gøre, og du må gemme dem til næste år.

Der er dog også nogle butikker, der har længere returret. Billigsport24 har eksempelvis 365 dages returret så længe en varer ikke er taget i brug. Der er flere butikker der har særskilte regler, så tjek dem, hvis du står overfor gerne at ville levere noget retur.