Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er grundejer at en parkeringsplads, så vil du nok gerne være helt sikker på at have fuld kontrol over parkeringen. Det er der heldigvis en nem løsning på. Læs med her, og bliv klogere på, hvilket parkeringsselskab du kan få glæde og gavn af.

Slut med P-skiver, der ikke bliver tjekket

Du skal selvfølgelig være sikker på, at alle p-skiver bliver tjekket jævnligt – på alle timer af døgnet. Derfor skal du alliere dig med et parkeringsselskab, der tilbyder dækning 24/7.

Se mere her og find desuden et parkeringsselskab, der tilbyder at bruge ANPG-teknologi. En smart digital løsning, der scanner nummerpladen på de biler, der kommer og parkerer på din plads. De digitale løsninger kan især være smarte til den større parkeringsplads, hvor du også gerne vil gøre det nemt for dem, der skal bruge parkeringspladsen.

Vælg et parkeringsselskab, der er medlem af Parkeringsklagenævnet

Hvis du er grundejer af din egen parkeringsplads, så ved du måske også, at virksomheder, der udøver p-kontrol, skal være medlem Parkeringsklagenævnet. Dette er en lov, så hvis du ikke ved det, så er det noget, det er yderst vigtigt, at du er opmærksom på.

Vælg det gode parkeringsselskab

Når du skal vælge et parkeringsselskab, så skal du altså sørge for dækning 24 timer i døgnet, så du opnår altså fuld kontrol 24 i alle døgnets timer. Det er klart den bedste løsning til dig, der er grundejer af en parkeringsplads.

Det koster dig faktisk ikke noget at blive allieret med et parkeringsselskab, så det er endnu en god nyhed, hvis du ikke allerede vidste det i forvejen. Nu har du forhåbentlig fået et godt indblik i, hvad det gode parkeringsselskab indeholder, samt hvor du kan finde det henne. Held og lykke med kontrol af din parkeringsplads!