Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ejer du en virksomhed eller arbejder du i en virksomhed, hvor I lige nu stor med problemer i virksomhedsoverdragelse, generationsskifte eller retslige problemstillige inde for selskabsret eller andet, kan det være en rigtig god ide at snakke med en rådgiver. Virksomhedsrådgivere der har forstand på disse områder, vil typisk være advokater. Større advokatfirmaer har typisk en masse retsområder de dækker, og derfor kan du få rådgivning inde for en masse forskellige områder.

Virksomhedsrådgivning styrker din virksomhed

At ansætte erhvervsadvokater til virksomheder, der kan hjælpe med forskellige retsområder, kan hjælpe din/jeres virksomhed meget. Forskellige retsområder som selskabsret, kommercielle kontrakter og virksomhedsoverdragelse kan være rigtig svært at navigere rundt i. Derfor er det her godt at have en ekspert inde for område, der kan hjælpe dig/jer med at navigere rundt i regler og love.

Kontrakter, selskabsret, M&A og generationsskifte – Hvad er det?

Kontrakter

Kontrakter er altafgørende for virksomheder. Det at udarbejde en god kontrakt er meget vigtigt for virksomheden. Her kan en advokat læse eller udarbejde en kontrakt, og hermed fortælle hvad der er smart i forhold til at forebygge fremtidige tvister.

Det kan være i har modtaget en kontrakt, hvor der står noget tvetydigt. Her kan advokaten altså gå ind og fortælle hvad det præcist kan have af konsekvenser for din/jeres virksomhed.

Selskabsret

Det er umådelig vigtigt at man som virksomhed har styr på selskabsretten. Selskabsretten handler nemlig om drift, kontrol, administration og regulering af selskabet. Det er en stor lov, der kan være svær at navigere rundt i, for en der ikke er vant til at læse paragraffer og love.

En virksomhed kan opleve udfordringer som stiftelse af selskaber, fusion, transaktioner, kapitalejernes forhold til selskabet, vedtægtsændringer osv. Alt dette kan en advokat selvfølgelig hjælpe med, så virksomheden kan få den helt rigtige rådgivning.

M&A

I store træk er M&A virksomhedsoverdragelse. Virksomhedsoverdragelse kan være meget kringlet og svært at forstå, hvis man ikke har forstand på det. I forhold til love og regler, handler det rigtig meget om den konkrete sag. Her vil advokaten kunne sætte din/jeres virksomhed i fokus.

Generationsskifte

Der er et grundigt forarbejde i at lave et generationsskifte i en virksomhed. Her skal man både tage højde for skattemæssige, økonomiske og familiemæssige konsekvenser, når man skal lave generationsskiftet.

Det er vigtigt at holde familiens sammenhold godt og intakt, og dette vil advokaten kunne hjælpe med. Her sætter advokaten familien og virksomhed i fokus.