Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du gerne have en vinterferie denne gang, hvor du ikke bare ligger derhjemme og stener gamle film og drikker varm kakao? Vil du gerne ud og opleve noget sammen med dine venner, så du kan få den fedeste ferie? Så er det bare at samle en gruppe venner og planlægge jeres fede ferie.

Tag på skiferie

Hvad end I har prøvet skiferier før eller ej, vil det være rigtig fedt at tage på skitur sammen. Der vil I både få chancen for at stå på ski i pisterne, I vil kunne slappe af og nyde en kakao og I vil kunne feste i jeres skitøj til afterski. I skal bare huske at pakke alt jeres varme tøj og skiudstyr. Alt i alt kan det kun blive en rigtig fed tur, når du samlet med alle dine venner.

Planlæg noget nyt hver dag

Hvis ikke I har mod på en hel rejse, kan I gå sammen om at planlægge noget nyt hver dag i en uge. Sæt jer ned og find på en masse fede idéer til, hvad I kan lave hver dag. Den ene dag kan I tage ud og skøjte, næste dag kan I tage ud og bowle og dagen efter kan I holde bagedag derhjemme. Det er kun jeres fantasien, der sætter grænser.

Vinterferie i varmen

Er du og dine venner træt af mørke, sne og kulde herhjemme i Danmark? Så skulle I måske overveje at tage på en solrig vinterferie med pool, varme og lækre drinks sydpå. I vil få en uge, hvor I ikke skal tænke på andet end at nyde solen og poolen. Så længe I husker jeres yndlingsbadetøj, solcreme og solbriller, så skal det nok blive en virkelig succesfuld tur, som I sent vil komme til at glemme.