Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange, der er begyndt at hyre rengøring gennem flere af de nye tjenester, der er dukket op online. Tjenester som Happy Helper, Hilfr og lignede er blevet populære, og det er da også ofte et billigt alternativ til rengøring, om det er privat eller det er erhvervsrengøring. Som det er med så meget andet, så er der som regel en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Der er naturligvis en række forskelle mellem at hyre rengøring gennem en tjeneste som de førnævnte eller man vælger et decideret rengøringsfirma som dette. Den helt store forskel er, at når man hyre et rengøringsfirma, så laver man en kontrakt med det firma, og ved med rimelig stort sikkerhed, at man får professionelle folk ud, der er uddannet eller i hvert fald godt oplært i faget.

En af grundene til at Happy Helper og lignende kan være så billige, som det nu en gang er tilfældet, er at det ofte er studerende og lignende, der har det som et fleksibelt deltidsjob. Det betyder i sagens natur, at de i meget få tilfælde vil være lige så pålidelige og dygtige, ganske enkelt på grund af deres manglende uddannelse på området.

Hvordan er du sikret?

Det store spørgsmål er så, hvordan du er sikret, hvis du online bestiller rengøringshjælp, der så kommer ud til dig, og måske kommer til at ødelægge noget i dit hus, da de enten ikke ved hvordan man behandler et givent materiale, eller måske bare kommer til at vælte noget.

Hyrer du et rigtigt rengøringsfirma, er du naturligvis dækket under deres forsikring, hvilket betyder at du ikke vil have nogen økonomiske kvaler forbundet med eventuelle uheld. De største tjenester der tilbyder “amatør rengøring” er efterhånden også dækket af forsikringer, men inden du bestiller er det en rigtig god ide, at du tjekker alle betingelser i gennem, så du ikke står i en situation, hvor du selv skal dække for eventuelle skader.